image
 |  7 5 Травня 2023 | 23:31

У луцькому транспорті спостерігають випадки збоїв при роботі валідаторів

Випадки збоїв у роботі валідаторів "Сіті-кард" у Луцьку, які могли мати місце останніми днями, вочевидь пов'язані зі збоями у роботі платіжних терміналів по всій Україні.

Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" заявила заступник директора компанії Інна Артемчук.

"Ми не фіксували ніяких технічних збоїв у роботі валідаторів. Але вони могли мати місце впродовж останніх днів. Адже спостерігалися збої у роботі платіжних систем по всій країні. Не думаю, що це пов'язано саме з нами", - зазначила Інна Артемчук.

Додамо, що деякі пасажири громадського транспорту останнім часом стикалися з ситуацією, коли один з двох валідаторів в тролейбусі чи автобусі міг не працювати. Зокрема, днями такі збої були у маршрутці №12 та в тролейбусі №15.

Аналогічна ситуація тарпилася і 4 травня у маршрутці №12, тоді водій повідомив, що перезавантажує систему. Отож, водії для того, щоб усунути проблему змушені перезавантажувати валідатори, а ось чомусь компанії "Сіті-кард" такі проблеми невідомі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У луцькому тролейбусі пасажири не могли заплатити за проїзд

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити