image
 |  0 20 Лютого 2019 | 20:25

У Луцькому ЦНАПІ можна буде отримати свідоцтво про шлюб та народження

У ЦНАПі Луцька повідомляють про можливість надання нових послуг.

Про це інформують на сайті ЦНАПу.

Через ЦНАП міста Луцька можна буде подати документи з державної реєстрації актів цивільного стану, а саме на видачу свідоцтва про народження; державну реєстрацію шлюбу; державну реєстрацію розірвання шлюбу за спільною заявою подружжя, яке не має дітей; державну реєстрацію зміни імені; внесення змін до актових записів цивільного стану, їх поновлення та анулювання; державну реєстрації смерті.

З метою оволодіння практичними навичками роботи з вищевказаними реєстрами, адміністратори пройшли відповідне навчання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полковник поліції продавав інформацію колекторам і купив собі 9 квартир (ВІДЕО)

Варто зазначити, що повноваження у прийнятті рішення у проведенні державної реєстрації актів цивільного стану залишаються за Головним територіальним управлінням юстиції у Волинській області, однак прийом документів на зазначені послуги будуть надаватися через адміністраторів ЦНАП.

Така можливість стала завдяки тісній співпраці з нашими партнерами - Головним територіальним управлінням юстиції у Волинській області та Волинською філією ДП “Національні-інформаційні системи”.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити