image
 |  2 24 Грудня 2018 | 16:01

У Луцькраді не змогли визначити кращий промоційний сувенір міста (ФОТО)

На конкурсі з представлених 24 робіт, жодна не відповідає критеріям конкурсу на кращий промоційний сувенір Луцька.

Про це «ВолиньUA» стало відомо з сайту Луцької міської ради.

З 5 жовтня до 20 грудня з ініціативи управління туризму та промоції міста Луцької міської ради відбувався конкурс на визначення кращого туристичного промоційного сувеніру, а також цінного ексклюзивного сувеніру Луцька.

Основною метою, цього конкурсу є створення для туристів та гостей міста яскравого позитивного образу Луцька за допомогою сувеніру, формування нових форм сувенірної продукції та виявлення нових тенденцій в області створення сувенірних виробів з елементами символіки Луцька, підтримки талановитих майстрів, які створюють сувенірні вироби, стимулювання інтересу сучасних майстрів до вивчення та промоції Луцька, його природної, історичної та культурної спадщини.

Взяти участь в конкурсі зголосились майстри з Луцька, Ковеля і Львова. Загалом на розгляд конкурсної комісії було представлено 24 зразки сувенірів.

Запропоновані роботи були виконані у різних техніках з кераміки, дерева, металу і тканини. Деякі з них були створені спеціально на конкурс, але більшість вже давно і досить успішно представлені на ринку сувенірів.

Конкурсні роботи оцінили члени журі і прийняли рішення, що жодна з них не відповідає принаймні кільком критеріям конкурсу, а тому не може претендувати на найменування кращого туристичного промоційного чи кращого цінного ексклюзивного сувеніру Луцька.

У зв'язку з цим було прийнято рішення вважати конкурс таким, що не відбувся.

            

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити