image
 |  2 1 Листопада 2019 | 15:36

У Луцькраді утворили комісію з реорганізації Прилуцької сільської ради

Члени Луцького міського комітету затвердили комісію з реорганізації Прилуцької сільської ради.

Про це «ВолиньUA» стало відомо сьогодні, 1 листопада, під час позачергового засідання виконавчого комітету.

Так, утворено комісію з реорганізації Прилуцької сільської ради, головою якої призначили виконувача обов'язків старости новоствореного округу Валентина Арчибасова.

Також до складу цієї комісії член виконкому Михайло Щур запропонував ввести представника депутатського корпусу Луцькради, голову комісії з комунального майна та приватизації, свободівця Андрія Білана. 

«Я вважаю, що це цілком нормальна пропозиція і ставлю її на голосування», – зазначив виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт.

Таку пропозицію більшість членів виконкому підтрималїа.

До слова, також від сьогодні, з 1 листопада, новим членом виконавчого комітету Луцької міської ради став виконувач обов’язків старости Прилуцького старостинського округу Валентин Арчибасов. Таким чином, виконком Луцької міської ради збільшили до 13-и осіб.

При цьому бюджети обох територіальних громад будуть виконуватися окремо, до кінця бюджетного 2019 року.

Також було затверджено перелік документів, які будуть видаватися у Прилуцькому старостинському окрузі, виготовлення гербової печатки та трудового штампу.

Нагадаємо, що на минулій сесії луцькі депутати ухвалили рішення ввести до складу виконкому виконувача обов’язків старости Прилуцького старостинського округу Валентина Арчибасова.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити