image
 |  0 18 Березня 2020 | 15:42

У Луцькраді закуплять 2 тисячі 500 медичних масок для працівників

Працівникам Луцької міської ради та комунальникам планують закупити 2 тисячі 500 медичних масок та ще 1 тисячі збираються пошити.

Про це повідомив під час засідання комісії з комунального майна та приватизації начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Юрій Кирилюк.

Голова депутатської комісії з питань комунального майна та приватизації Андрій Білан поцікавився у начальника управління із надзвичайних ситуацій чи забезпечені працівники Луцькради та комунальних підприємств відповідних елементів захисту, як медичні маски, адже на Луцьк перебуває вже третій день на карантині.

Як розповів, Юрій Кирилюк, 2 тисячі 500 медичних масок замовили та очікують їх отримати до кінця тижня, також у місцевого підприємця замовили 1 тисячі марлевих масок, які вже отримають у понеділок. Ціна такої маски коливатиметься в районі 12 гривень.

Слід додати, що в вчора мер Івано-Франківська Руслан Марцинків роздав першу партію масок для працівників ради та комунальникам.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити