image
 |  2 4 Грудня 2018 | 16:57

У «Луцьксвітло» розповіли, чому тьмяно на проспекті Волі

Значна частина проспекту Волі досі освітлюється натрієвими лампами, які у похмуру вологу погоду недостатньо ефективно виконують свою функцію.

Про це у коментарі власкору «ВолиньUA» повідомив директор КП «Луцьксвітло» Валерій Мазін.

Посадовець відзначив, що реконструкція освітлення і встановлення світлодіодних ламп здійснено лише на одній стороні проспекту Волі починаючи з вулиці Шопена.

«У центрі до площі перед університетом СНУ Лесі Українки проспект освітлюють світлові кулі. В принципі вони дають достатню кількість світла, але частина з них вже не працює. Та сторона проспекту, де була зроблена реконструкція, освітлена світлодіодними лампами. А ось на протилежній світять старі натрієві лампи. Вони дійсно дають мало світла. Особливо це відчутно у похмуру дощову погоду. Якщо наступного року буде здійснена реконструкція проспекту, то ці лампи теж замінять на світлодіодні. Також ми хотіли б додатково освітити всі пішохідні переходи», - розповів Валерій Мазін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Чи потрібно освітлювати Театральну площу?», - лучанин

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити