image
 |  5 2 Січня 2019 | 17:13

У «Луцьктеплі» повідомили, куди звертатися споживачам, які не задоволені якістю послуг

У «Луцьктеплі» повідомили куди телефонувати у випадку неякісного надання послуг з постачання теплової енергії.

Про це йдеться на сайті «Луцьктепла».

У разі надання неякісної послуги з постачання теплової енергії та гарячої води, згідно з Правилами надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України № 630 від 21 липня 2005 року (далі – Правила),

  • споживач повiдомляє про це підприємство ДКП «Луцьктепло» в уснiй формi, за допомогою телефонного зв’язку, чи у письмовiй формi,
  • представники підприємства спільно з виконавцем послуг з утримання будинків здійснюють комісійні обстеження приміщень, проводять заміри температури та складають акт-претензію про неналежне надання або ненадання послуг чи акти про відповідність надання послуг нормативам,
  • визначають причини надання послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води неналежної якості,
  • готують обґрунтовані письмові відповіді рекомендаційного характеру по суті звернень громадян.

Тому, у разі надання неякісної послуги з постачання теплової енергії, просимо повідомляти підприємство за тел.77-32-30 про зручний для Вас час протягом робочого дня для проведення комісійного обстеження.

Читайте також: Повідомили, якою була заробітна плата волинян у листопаді

Графік роботи ДКП «Луцьктепло»:

  • з понеділка по четвер – з 8:00 до 17:00,
  • в п’ятницю – з 8:00 до 15:45,
  • обідня перерва – 13:00–13:45.

Додатково повідомляємо, що згідно з Правилами, послуга з централізованого опалення повинна відповідати нормативній температурі повітря у приміщеннях квартири (будинку садибного типу) за умови їх утеплення споживачами та вжиття власником (балансоутримувачем) будинку та/або виконавцем заходів до утеплення місць загального користування будинку – 18ºC (у наріжних кімнатах – 20ºC).

Читайте також: В Україні стартувала монетизація житлових субсидій

ДКП «Луцьктепло» постачає споживачам теплоносій, дотримуючись температурного графіка роботи джерела виробництва теплової енергії в залежності від температури зовнішнього повітря, до межі експлуатаційної відповідальності. Межа експлуатаційної відповідальності за технічний стан теплових мереж і внутрішньобудинкових систем централізованого опалення та гарячого водопостачання визначається їх балансовою належністю і встановлюється по зовнішній стіні фундаменту будинку.

Тому, для налагодження циркуляції теплоносія через стояки системи теплопостачання та/або водопостачання, Вам необхідно звернутись до виконавця послуг з утримання будинку, на якого покладена відповідальність за технічне обслуговування внутрішньобудинкової мережі централізованого опалення та гарячого водопостачання будинку.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити