image
 |  0 19 Липня 2019 | 11:32

В обласному центрі Волині 11-річний хлопець потрапив під колеса «бехи»

Учора, 18 липня, ввечері на перехресті вулиць Володимирська та Тополева в обласному центрі автомобіль «BMW X5» допустив наїзд на 11-річного велосипедиста. За цим фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася по 22 годині. За кермом легковика перебував 28-річний лучанин. Внаслідок ДТП 11-річний велосипедист, житель обласного центру, отримав тілесні ушкодження, однак не госпіталізувався. 

Читайте також: Волинянин змайстрував «карету», щоб возити онуків в дитсадок

Цього ж дня близько сьомої години ранку на проспекті Дружби у Нововолинську автомобіль «Mercedes Benz» під керуванням 64-річного місцевого жителя зіткнувся із моторолером «Вайпер Актів» за кермом якого перебував 33-річний житель Іваничівського району.

Внаслідок ДТП мотоцикліст отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у травматологію центральної міської лікарні.

Правоохоронці вилучили транспортні засоби.

За фактами порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі поліції відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, штраф від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис. грн. або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років. Проводиться досудове розслідування.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити