image
 |  1033 23 Травня 2024 | 23:31

У Луцьку 16-річного хлопця підозрюють у зґвалтуванні малолітніх дітей: що кажуть мешканці (ВІДЕО)

16-річного лучанина підозрюють у тому, що він поглумився над дворічною дитиною. Попередньо йшлося про знущання і над 5-річною дитиною, яка теж була в будинку. Дітей забрала швидка допомога і доправила до Волинської обласної дитячої лікарні. В поліції нині порушили справу, а підлітку обрали запобіжний захід.

Мешканці однієї з вулиць мікрорайону Вишкова кілька днів обговорюють те, що сталося в неділю. Сюди приїхали кілька екіпажів поліції і швидка. 16-річного хлопця підозрюють у зґвалтуванні дітей, ідеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Потерпілим дітям – п’ять і два роки. Попередньо нібито постраждала саме дворічна дитина. Підліток, якого підозрюють у злочині, є її родичем.

За джерелами журналістів, хлопець має матір з інвалідністю і навчається в спеціалізованій школі, заняття в якій останнім часом почав пропускати. Матір потерпілих дітей – його сестра. Батько дітей помер торік. Родина вважається такою, що перебуває у складних життєвих обставинах.

Як розповіли місцеві, імовірна трагедія трапилася в неділю. Того дня біля будинку бачили поліцію та швидку. Проте, що сталося, достеменно ніхто не знає. Загалом люди про цю родину говорять неохоче, кажуть: поліція має встановити, чи був злочин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині Держпродспоживслужба купує нові кросовери за 2,4 мільйона

Відомо, що того дня з будинку, де ймовірно стався злочин, швидка доправила дітей до Волинської обласної дитячої лікарні. На момент огляду лікарями швидкої їхній стан оцінювався як некритичний і неважкий. Після огляду фахівців із обласної лікарні їх виписали у вівторок.

Підлітку оголосили підозру. Він – під домашнім арештом. Правоохоронці порушили кримінальне провадження за цим фактом. Нині судмедексперти встановлюють, чи було проти дітей вчинено злочин.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити