image
 |  2 9 Грудня 2020 | 20:42

У Луцьку 24 квартири - без тепла через бюрократію

Мешканці 24-х квартир на вулиці Можайського, 4 у Луцьку – без теплопостачання. Котельня, звідки йшло тепло – навесні припинила роботу, а автономне опалення люди не можуть встановити, бо в міській раді не встигли вчасно оформити документи.

Як розповів Суспільному житель однієї з квартир Олег Бабченко, люди ночують у валянках та шубах.

В кутових квартирах на стінах з'явилася цвіль, бо температура у квартирах не перевищує 10 градусів.

Про закриття котельні мешканців попереджали, - каже речник ДКП "Луцьктепло" Антон Безносиков. Її відімкнули через нерентабельність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У місті на Волині функціонував гральний заклад (ФОТО)

"Було запропоновано споживачам перейти на індивідуальне опалення, департамент ЖКГ взяв на себе зобов’язання максимально сприяти цьому", - розповів Антон Безносиков.

Начальниця волинського управління клієнтського сервісу "Волиньгазу" Ольга Тимощук каже, що міська рада пізно подала їм проєкти на погодження. З її слів, усе готове до підключення квартир до автономного опалення. На підприємстві чекають ініціативи від чиновників Луцькради.

Натомість в житлово-комунальному господарстві міста кажуть, що затримка з індивідуальним опаленням в будинку саме через газовиків.

"Ми у "Волиньгазі" отримали технічні умови, цей процес був у Волиньгазі, я вважаю, затягнутий, тому що технічні умови ми отримували там дуже довго", - каже заступниця начальника департаменту ЖКГ Надія Коленда.

Детальніше - у сюжеті UA:Волинь.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити