image
 |  14 7 Лютого 2022 | 18:53

У Луцьку аварійники запобігли падінню електоропори

Тривають аварійно-відновлювальні роботи на магістральному водогоні діаметром 800 мм у Луцьку в районі вулиці Мамсурова, де сьогодні стався порив.

Про це повідомляє Evoda Lutsk у спільноті Наш Луцьк. 

Через аварійну ситуацію води суттєво розмили грунт, над яким проходить лінія електропередач, що могло призвести до падіння електроопори і виникнення особливо складних наслідків, пов’язаних з ушкодженням ліній електропостачання. Працівники аварійних бригад оперативно залучили спецтехніку й усунули загрозу падіння електроопори.

Попри те, що аварія сталася на магістральному водогоні й могла призвести до проблем із водопостачанням у цілому районі, працівникам КП «Луцьвкодоканал» вдалося знайти і локалізувати порив. Тривають роботи над усуненням наслідків аварійної ситуації.

Тимчасово без водопостачання лишаються вулиці Боженка, Ковпака і Мамсурова, 2, 4, 6. Аварійники докладають усіх необхідних зусиль для того, аби якнайшвидше відновити стан мережі й постачання води.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинська лікарня отримає мільйони на термомодернізацію

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити