image
 |  0 16 Листопада 2020 | 11:47

У Луцьку «автохам» поїхав на заборонений сигнал на залізничному переїзді (ВІДЕО)

Вчора опівдні на вулиці Задворецькій луцькі патрульні помітили, як особа, яка керує автомобілем Skoda Octavia, грубо порушує правила дорожнього руху, а саме: рухається через залізничний переїзд при увімкненому забороненому сигналові світлофора.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області.

Патрульні зупинили автомобіль. За кермом перебувала 38-жінка, яка пояснила поліцейським, що просто не помітила заборонений сигнал.

Патрульні на кермувальницю склали протокол про адміністративне правопорушенян за ч. 2 ст. 123 (В’їзд на залізничний переїзд у випадку, коли рух через переїзд заборонений) КУпАП та вилучили посвідчення водія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під стінами Волинської ОДА знову акція протесту (ФОТО)

Санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з оплатним вилученням транспортного засобу у його власника чи без такого або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року з оплатним вилученням транспортного засобу у його власника чи без такого або адміністративний арешт на строк від семи до десяти діб з оплатним вилученням транспортного засобу у його власника чи без такого.

Остаточне рішення по цій справі прийматиме суд.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити