image
 |  7 24 Березня 2023 | 16:46

У Луцьку бабусі не хочуть торгувати на встановлених ятках (ФОТО)

Інспекторами відділу протидії стихійній торгівлі департаменту муніципальної варти Луцької міської ради постійно здійснюються обстеження територій, м. Луцька. Особливу увагу приділяють місцям для вуличної торгівлі, де встановленні конструкції "Ятки". Торгівля на них є безкоштовною, аби громадяни, могли реалізувати власноруч вирощену продукцію. 

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради, - пише ВолиньUA.

Відділом протидії стихійній торгівлі, під час відпрацювання проспекту Соборності було виявлено порушення ст. 160 КУпАП.

У вечірній час громадянами здійснювалась торгівля у не встановлених місцях на території загального користування, пішохідних доріжках, що призводило до не зручностей іншим громадянам, а у місці, яке облаштоване, торгівля громадянами не здійснювалась.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дитина у ціну квартири: у Луцьку спіймали маму, яка продавала немовля (ФОТО)

Інспекторами було проведено ряд профілактичних бесід та роз’яснено правила торгівлі, благоустрою, законодавства та ознайомлено зі статтями КУпАП.

Департамент муніципальної варти застерігає, що продаж товарів у невстановлених місцях з рук є порушенням ст. 160 КУпАП, що тягне за собою накладення штрафу з конфіскацією предметів торгівлі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити