image
 |  2 26 Вересня 2019 | 14:09

У Луцьку біля №12 школи встановлять світлофор «на вимогу»

У районі Вишкова поряд з №12 школою встановлять світлофор «на вимогу».

Про це інформує депутат Луцькради від фракції ВО «Свобода» Богдан Богонос.

На минулій сесії депутати підтримали ініціативу Богдана Богоноса про облаштування світлофора «на вимогу», на вулиці Героїв УПА, навпроти школи №12.

«На жаль культура водіїв в Україні залишається на низькому рівні. Якщо дорога хороша, то навіть у межах міста «Поспішайки» не дотримуються швидкісного режиму та досить часто навіть не намагаються пригальмувати перед пішохідним переходом. Не зупиняє їх навіть те, що там переходять діти. Зупинити їх може хіба що світлофор», - розповідає Богонос Бондан

На думку депутата, безпека дітей понад усе, тому у бюджеті передбачили 200 тисяч на облаштування світлофорної точки поряд з закладом овіти №12.

Читайте також: Розповіли, чи проведуть реконструкцію автентичних дверей у Луцьку

«Дякую колегам з «Бюджетної» комісії, та усім депутатам, котрі підтримали мою пропозицію та передбачили у бюджеті 200 тисяч для встановлення по вулиці Героїв УПА (навпроти школи) світлофора «на вимогу». Безпека дітей понад усе!», - резюмував депутат.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити