image
 |  657 18 Лютого 2024 | 19:18

У Луцьку будівельники розвезли бруд на дорозі (ФОТО)

Департамент муніципальної варти Луцької міської ради здійснює контроль за дотриманням Правил благоустрою міста обстежуючи вулиці обласного центру. Цього разу, інспектором відділу «Група швидкого реагування», було виявлено забруднення проїзної частини по вулиці Зв'язківців.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Вдалось встановити, що вивіз бруду було здійснено з території будівельного майданчика, який знаходиться по вказаній вулиці.

У зв’язку з незабезпеченням очищення коліс транспортного засобу на відповідальну особу складено протокол про адміністративне правопорушення відповідно до п.п. 11.3.1 Правил благоустрою міста Луцька та ст. 152 КУпАП.

Нагадуємо, що згідно п. п. 11.3.1 Правил благоустрою міста Луцька будівельні організації зобов'язані забезпечувати очищення транспортних засобів, не допускати винесення ґрунту та бруду на дороги, прибудинкові території, тротуари. Організовувати ручне очищення, мийку транспортних засобів при виїзді. При винесенні з території об'єкта бруду, ґрунту терміново його прибирати.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити