image
 |  9 4 Листопада 2022 | 12:51

У Луцьку будівельники замастили дорогу багнюкою (ФОТО)

На жаль, при будівництві житлових будинків у місті Луцьку забудовники та виконавці робіт не до кінця дотримаються усіх встановлених правил та вимог. Підтвердженням цього є неодноразові виявлення вивозу бруду та ґрунту з будівельних майданчиків і, як наслідок, суттєве забруднення проїзної частини.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Такий випадок був виявлений інспекторами «Група швидкого реагування» на вулиці Задворецькій.

На відповідальну особу, яка допустила порушення п.п.11.3.1 Правил благоустрою міста Луцька, а саме не забезпечила очистку транспортних засобів на виїзді з будівельного майданчика, складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП.

Також, виконавця робіт було зобов’язано усунути порушення та прибрати бруд з проїжджої частини дороги, а також роз’яснено про потребу забезпечення ручної очистки та мийки транспортних засобів при виїзді з будівельного майданчика, а при винесенні з території об'єкта бруду чи ґрунту - термінового його прибирання.

Нагадуємо, що такі дії караються штрафом – від 340 до 1360 грн на громадян, та від 850 до 1700 грн на посадових осіб та громадян-суб’єктів підприємницької діяльності.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити