image
 |  9 25 Вересня 2021 | 14:04

У Луцьку будівельники знищили зелену зону (ФОТО)

Інспекторами департаменту муніципальної варти Луцької міської ради у складі автоГШР біля будівництва по просп. Соборності, 37Б, було виявлено грубі порушення Правил благоустрою міста Луцька.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Великогабаритні транспортні засоби, які були використані в процесі будівництва, не лише знищили зелену зону, рухаючись по ній, але і забруднили пішохідну доріжку та проїжджу частину. Такі дії порушників також завдали незручності місцевим жителям та перешкоджали руху громадян по пішохідній доріжці.

На винних осіб складено 2 протоколи про адміністративні правопорушення за порушення ст. 152 КУпАП, п.п.2.5.5.1.3 та 2.5.5.1.10 Правил благоустрою міста Луцька.

Також, відповідальну особу на будівництві, шляхом видачі приписів зобов’язано здійснити відновлення газону до належного стану та вигляду, очистити тротуар і пішохідну доріжку від бруду.

Нагадуємо, що за порушення ст. 152 КУпАП передбачена відповідальність у вигляді штрафу розміром від 340 до 1360 грн на громадян та від 850 до 1700 грн на посадових осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Автохам» перетнув у Луцьку переїзд, не зважаючи на червоний сигнал (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити