image
 |  4 30 Листопада 2020 | 20:28

У Луцьку через пандемію не можуть відремонтувати двір будинку

У Луцькій міській раді відповіли на петицію щодо ремонту та облаштування прибудинкової території на вул. Декабристів, 27, 25, 25а – вул. Захарова, 5,7.

Люди звернулися до місцевої влади із проханням капітального ремонту території через портал місцевих петицій 5 листопада, 30-го числа цього місяця департамент житлово-комунального господарства відповів на лист.

Зазначили, що департамент ЖКГ попередньо запланував ремонт там на 2020-2021 роки, згідно змін, внесених у документ «Про погодження переліку об’єктів капітального ремонту вулиць та прибудинкових територій міста Луцька на 2018-2019 роки». Проектно-кошторисну документацію уже замовили, однак через певні обставини терміни знову зсунулися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Минулого тижня на Волині виявили порушення протиепідемічних вимог у 138 закладах

«У зв’язку із запровадженням карантину та зменшенням бюджетних призначень на ремонт прибудинкових територій міста терміни виконання вищевказаних робіт на даний час невизначені», – йдеться у відповіді.

Джерело: ВолиньPost.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити