image
 |  2 30 Березня 2020 | 13:58

У Луцьку чиновнику-хабарнику обрали запобіжний захід

Затриманому на одержанні неправомірної вигоди посадовцю Держеконагляду обрали запобіжний захід. Луцький міськрайонний суд обрав посадовцю запобіжний захід – домашній арешт. Досудове слідство у справі триває.

Про це інформує пресслужба поліції Волинської області.

Нагадаємо, у четвер 26 березня, слідчі детективи у співпраці із оперативниками управління стратегічних розслідувань у Волинській області за процесуального керівництва обласної прокуратури затримали під час отримання неправомірної вигоди сумі 600 дол. США посадовця одного із підрозділів Держекоінспекції в області.

Прокуратура області оголосила посадовцю про підозру у скоєному злочині за ч.3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Йдеться про одержання неправомірної вигоди службовою особою.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна. Триває досудове слідство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку власники елітних авто поповнили бюджет на 300 тисяч

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити