image
 |  2 13 Жовтня 2021 | 12:51

У Луцьку чоловік посеред білого дня зняв акумулятор з автівки

Учора, 12 жовтня, в обідню пору невідомий чоловік, підваживши капот автомобіля Москвич, намагався викрасти акумуляторну батарею, вартістю понад 1 тис. грн. Транспортний засіб, належний 50-річному лучанину, знаходився по вулиці Конякіна у Луцьку.

Про це інформує поліція Волинської області.

Зловмисника затримали співробітники патрульної поліції. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група Луцького районного управління поліції.

Оперативники встановили, що правопорушник – 39-річнй лучанин. Чоловік уже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. Окрім цього, нещодавно у нього поліцейські вилучили боєприпаси, за цим фактом триває досудове розслідування, розпочате за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Волинянина затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України. Йдеться про крадіжку, вчинену повторно. Вирішується про обрання запобіжного заходу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підлеглого Кватирка викрили на одержанні хабаря (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити