image
 |  4 26 Лютого 2023 | 16:53

У Луцьку чоловік сів за кермо чужої автівки п'яним

У Луцьку чоловіку, який п’яним керував автомобілем БМВ Х5, не вийшло уникнути покарання.

Про це стало відомо з постанови Луцького міськрайонного суду, - пишуть Волинські новини.

У матеріалах справи йдеться про те, що водій Тарас П. керував БМВ у стані алкогольного сп’яніння, рухаючись вулицею Кременецькою під час комендантської години. Результати другеру – 1,62 проміле.

На суді свою вину правопорушник заперечив, пояснивши, що до моменту складення відносно нього адміністративних матеріалів він не керував авто. За кермом перебував його товариш. Також у салоні авто була їхня знайома. Чоловік повідомив, що після їхньої зупинки поліцейські вказали на нього, як на водія, хоча він і заперечував. Зі слів правопорушника, огляд на стан алкогольного сп`яніння він пройшов, бо цього вимагали правоохоронці.

Натомість свідок у письмових поясненнях вказала, що вона разом із обвинуваченим поверталася додому з Ківерців. На вулиці Рівненській у Луцьку їх зупинили поліцейські через порушення комендантської години. Її було притягнуто до адміністративної відповідальності, оскільки вона керувала автомобілем, не маючи водійського посвідчення, адже не отримувала його взагалі. Тому вона пересіла на сидіння пасажира, а за кермо BMW X5 сів обвинувачений та продовжив рух.

Слова жінки підтвердили відеозаписи з боді-камер патрульних, тому суд дійшов висновку, що вина Тараса П. повністю доведена. Відзначимо, що правопорушник також не отримував водійського посвідчення.

В підсумку суд оштрафував любителя п’яної їзди на 17 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянин, який підпалив ліс проведе за гратами 6 років

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити