image
 |  4 20 Січня 2021 | 22:59

У Луцьку демонтують 38 самовільно встановлених огорож і парканів: затвердили адреси

У Луцьку демонтують декілька десятків незаконно розміщених парканів, які перебувають у жахливому стані.

Про це йшлося 20 січня під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради, - інформують "Волинські новини".

Директорка департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська розповіла, що на розгляд виконкому винесено проєкт рішення про демонтаж 38 огорож і парканів.

«Ці паркани знаходяться біля будинків у жахливому стані, загороджують прилеглі території, огороджують так звані городи. Для зведення конструкцій використовувалися і рами, і деревина, і труби, і гілля, і багато інших речей, що заважає вільно рухатися містянам і створює додаткову небезпеку», – сказала вона.

Та наголосила, що після демонтажу буде відновлено благоустрій, а територію приведено до належного вигляду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖВлада продовжує «захищати» українців від тарифів, які сама ж і підвищила: згадали про тепло і гарячу воду

Демонтують паркани та огорожі за такими адресами: вул. 8-го Березня, 9, вул. Бенделіані, 5, вул. Винниченка, 18, пр-т Відродження, 8а, вул. Володимирська, 70, вул. Володимирська, 95а, вул. Володимирська, 95б, вул. Володимирська, 108, вул. Володимирська, 111, вул. Володимирська, 114, вул. Гаврилюка, 2, вул. Гаврилюка, 5, вул. Гетьмана Мазепи, 2, вул. Гетьмана Мазепи, 49а, вул. Гетьмана Сагайдачного, 29, вул. Гордіюк, 10, вул. Грабовського, 7, бульв. Дружби Народів, 8а, перехрестя, де організовано круговий рух, вулиць Єршова та Карбишева, вул. Івана Огієнка, 7, вул. Карпенка-Карого, 46а, вул. Конякіна, 17, вул. Кравчука, 42, вул. Купріна, 4, вул. Львівська, 53, вул. Львівська, 55, вул. Львівська, 59, вул. Макаренка, вул. Мамсурова, 4, вул. Наливайка, 2, вул. Островського, 2, вул. Рогова, 20, вул. Рогова, 26/1, пр-т Соборності, 13б, вул. Трункіна, 2а, вул. В’ячеслава Чорновола, 6, вул. Шота Руставелі, 23 та вул. Щусева, 18.

Член виконкому Олександр Серватович запропонував передбачити під час ремонту низьке однотипне огородження зелених зон, аби автомобілі не паркувалися на газонах.

Члени виконкому теж звернули увагу на огородження своїх прибудинкових територій ОСББ. Як відзначив мер Ігор Поліщук, жодне ОСББ не має відповідних дозвільних документів, аби встановлювати паркани.

«Обнесення прибудинкових територій несе низку незручностей для мешканців. Але є різні ситуації, наприклад, коли люди, котрі приїжджають на ринки, паркують свої автомобілі в дворах», – сказав він.

Та додав, що невдовзі питання огороджень територій ОСББ буде взято до відома і кожен випадок розглядатиметься в індивідуальному порядку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'ять сіл Луцької громади не мають автобусного сполучення з обласним центром (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити