image
 |  13 16 Жовтня 2019 | 11:24

У Луцьку демонтують кіоск з «блукаючою шаурмою»

У Луцьку демонтують кіоск "Дамаск" з шаурмою, який раніше незаконно розташовувався по вулиці Лесі Українки,58, а потім незаконно переїхав на вулицю Львівська,61.

Таке рішення було прийняте під час виконкому Луцької міськради.

"Кіоск "Дамаск" з центру переїхав на іншу адресу і встановлений без дозвільних документів. Раніше цей кіоск був встановлений по вулиці Лесі Українки, 58. 2 жовтня його демонтували, оскільки він там встановлений незаконно. Проте до департаменту муніципальної варти надійшли скарги від жителів міста стосовно того, що дану тимчасову споруду розмістили біля будинку на вулиці Львівській, 61 без необхідних дозвільних документів. Згідно з отриманою інформацією проектно-дозвільна документація на розміщення вказаної тимчасової споруди відсутня, що підтверджується листом управління містобудування та архітектури. Враховуючи те, що власник тимчасової споруди свідомо розмістив її на земельній ділянці комунальної власності без дозвільних документів вважаємо за доцільне провести демонтаж", - зазначила начальник Департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська.

Читайте також: Придбати електронний квиток у Луцьку можна буде у 50-ти точках

"Чи вивчалося питання як довго буде переїжджати кіоск по вулицях міста. Можливо варто розглядати таких осіб як тих, що незаконно захоплюють територію міста", - поцікавився член виконкому Михайло Щур.
"Відповідь на це питання дати складно. Ми не є його власниками. І не знаємо, які думки у голові власника. Це кіоск з блукаючою шаурмою", - відповів виконувач обов'язки мера Луцька Григорій Пустовіт.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити