image
 |  5 30 Листопада 2021 | 22:31

У Луцьку демонтують місток до кафе «Бригантина»

У Луцьку мають намір демонтувати занедбаний місток до кафе «Бригантина».

Про це йде мова у проєкті рішення виконкому міської ради.

В Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки на одному з каналів знаходиться судно, яке тривалий час використовувалось як кафе «Бригантина». Останніх декілька років кафе не функціонує, судно ніким не використовується.

Згідно реєстру речових прав на нерухоме майно, кафе «Бригантина» площею 87,3 кв.м. за адресою: вул. Глушець, 7в перебуває у приватній власності ПП «Діва».

Згідно інформації департаменту містобудування, земельних ресурсів та реклами, дозвіл на встановлення вказаного містка не видавався.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку розпродують автобуси «Богдан»

Біля даного судна знаходиться місток через канал з водою, який перебуває у занедбаному та аварійному стані через прогнилі дошки, що в свою чергу може призвести до травматизму відвідувачів парку.

Відповідно до Правил благоустрою міста Луцька, враховуючи занедбаний стан та відсутність дозвільних документів на розміщення, місток біля кафе «Бригантина» в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки» підлягає демонтажу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити