image
 |  4 12 Серпня 2021 | 23:01

У Луцьку демонтували електроопори (ФОТО)

На прибудинковій території п’ятиповерхівки, що на вулиці Задворецькій, 15 у Луцьку, триває демонтаж трьох електроопор, які самовільно встановило ПП «Інтер-буд-інвест».

Про це у середу, 11 серпня, повідомили мешканці будинку, - пише ГІТ.

Нагадаємо, приватне підприємство «Інтер-буд-інвест» незаконно встановило три електроопори на прибудинковій території п’ятиповерхівки на вулиці Задворецькій, 15 у Луцьку.

У п’ятницю, 6 серпня, працівники цієї фірми приїхали у двір і, не показавши мешканцям жодних погоджень, самовільно встановили три стовпи: один – біля дороги, другий – взагалі між дитячим майданчиком, спортивними снарядами і сушкою для білизни, третій – поблизу електропідстанції.

Директор департаменту житлово-комунального господарства Луцькради Микола Осіюк підтвердив, що стовпи встановлені самовільно. Не те що погоджень, взагалі жодних звернень до Луцької міської ради щодо встановлення електроопор не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькому судді, який затягував справу про п’яне водіння, зробили попередження

Хоча перед тим у Луцькій філії ПрАТ «Волиньобленерго» інженер заявляв, нібито підрядник мав погодити проєкт у департаменті ЖКГ міськради.

Мешканці будинку написали заяви у правоохоронні органи, земельну інспекцію, звернення до міського голови Ігоря Поліщука з проханням сприяти вирішити цю ситуацію. Реагуючи на звернення, у вівторок, 10 серпня, на прибудинкову територію навідався інспектор департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

Завдяки послідовній позиції мешканців і за сприяння телеканалу ГІТ вдалося домогтися, щоб несумлінний виконавець робіт прибрав за собою сліди неподобства.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити