image
 |  0 22 Лютого 2019 | 18:12

У Луцьку напівгнила верба може звалитися на людей

У Луцьку на проспекті Молоді, 13 просять прибрати величезну напівгнилу вербу, яка становить загрозу для життя та здоров’я людей.

Про це на сайті Єдиної системи місцевих петицій написала лучанка Ірина Пащук, - пише ВолиньPost.

«Поблизу величезної ялинки, яку прикрашають на зимові свята, у дитячому містечку по проспекту Молоді вздовж будинку 13 росте, а краще сказати гниє та сохне старезна верба, половина дерева лягла на невеличкі плодові деревця і утворила небезпечний тунель прямо над пішохідною заасфальтованою доріжкою» ,- написала авторка петиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку патрульні зупинили авто через порушення ПДР, а виявили підозрілу речовину (ФОТО)

За її словами, вже 15 років вона спостерігає, як комунальники обходять це дерево і нічого з ним не роблять.

«Воно у жахливому стані, і кожного вітряного дня чекаю, так би мовити, новин, що впало і вбило когось. Питання: для кого воно там? Півдерева відсохло і лежить відірване від стовбура на навколишніх деревцях новеньких, а інша половина повністю перекриває сонячні промені мешканцям 13-го будинку, як мінімум квартирам з 10м. До речі, я не мешкаю в 13му. Прошу і наполягаю і стою навколішки - побачте і почуйте. Я також за екологію але це небезпека для жителів навколишніх будинків а також дітей, що ходять тією дорогою щодня до художньої школи», - звертається жінка до компетентних структур.

Наразі триває збір підписів щодо цієї петиції.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити