image
 |  0 30 Травня 2019 | 12:47

У Луцьку «Держпродспоживслужба» орендуватиме приміщення за 1 гривню

У Луцьку головне управління Держпродспоживслужби у Волинській області орендуватиме приміщення комунальної власності за 1 гривню на рік.

Про це «ВолиньUA» стало відомо під час 57 сесії Луцькради, які відбулась вчора, 29 травня.

Відомо, що головне управління Держпродспоживслужби у Волинській області звернулось до депутатів Луцької міської ради з проханням оренди комунального майна нежитлового приміщення на вулиці Ковельській, 8, загальною площею 148,9 кв.м. вартістю 1 гривня в рік.

Постійна депутатська комісія з комунального майна та приватизації дане рішення не підтримала, аргументуючи це тим, що у 2018 році було прийнято методику розрахунку надання комунального майна в оренду і для державних установ вона становить 3% від вартості приміщення.

Тобто, місячна орендна плата за нежитлове приміщення становить для «Держпродспоживслужби» становило 1 987,43 гривень. В рік це 23 849,16 гривень.

Зважаючи на те, що дане приміщення по вулиці Ковельській, 8 і так перебуває в занедбаному стані, то надходження цих коштів з оренди сприяло утриманню даного будинку.

Натомість, рішенням ради депутати погодили пільгову оренду в сумі 1 гривня в рік для головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити