image
 |  7 15 Лютого 2024 | 08:54

У Луцьку діє 32 ятки для продажу власноруч вирощеної сільськогосподарської продукції

У Луцьку встановили 32 ятки для продажу власноруч вирощеної сільськогосподарської продукції.

Про це йде мова у звіті департаменту економічної політики Луцької міської ради.

З метою уникнення стихійної торгівлі на вулицях міста та за результатами проведеного аналізу найбільшої концентрації вуличної торгівлі встановлено 32 ятки для продажу власноруч вирощеної сільськогосподарської продукції на вул. Львівській, вул. Володимирській, просп. Соборності (ТЦ «Гостинець»), вул. Сухомлинського, просп. Соборності (Собор Всіх Святих Землі Волинської), просп. Відродження, вул. Конякіна, вул. Ковельській.

На території Луцької міської територіальної громади у 2023 році розміщувалось 418 пунктів одноразової торгівлі (послуг), що забезпечило надходження коштів до бюджету Луцької міської територіальної громади в сумі 1 958 477,79 грн. Здійснювалася торгівля такими товарами: солодкою ватою, попкорном, кавою, солодощами, квітами, дитячими іграшками, ялинками тощо, а також надавалися послуги з прокату електросамокатів, дитячих автомобілів, розміщувалися літні майданчики біля кафе, надавалися послуги дозвілля (атракціони, батути), функціонувала виставка динозаврів тощо.

В рамках реалізації проєкту «Екологічні продукти для громади» в місті на постійній основі функціонують торговельні майданчики для реалізації продукції сільськогосподарського виробництва: на вул. Глушець (навпроти ліцею № 4), на вул. Захисників України (поблизу ТЦ «Глобус»).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині за кошти з місцевого бюджету купили автомобіль, який був у міжнародному розшуку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити