image
 |  355 13 Вересня 2024 | 16:09

У Луцьку для окремих категорій споживачів зростуть тарифи на тепло та гарячу воду

З 1 жовтня у Луцьку для окремих категорій споживачів зростуть тарифи на тепло та гарячу воду.

Про це йшла мова під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради, - пише ВолиньUA.

Тарифи на теплову енергію на період 2024-2025 років у порівнянні з чинними зростуть для таких категорій: “населення” на 2,5 – 14,9 %, “бюджетні установи” – на 4 %,”інші споживачі” – на 4–13 %.

Зазначимо, що до кінця воєнного стану та протягом шести місяців після його закінчення підвищувати тарифи для населення не можна, тому зростання вартості поки не буде застосовуватися. Для населення залишаються тарифи, які діють ще з 24 лютого 2022 року.

Тому тарифи на тепло та гарячу воду зростуть тільки для трьох категорій: “бюджетні установи”, “релігійні організації” та “інші споживачі” і встановлюються на період з 1 жовтня 2024 року по 30 вересня 2025 року.

Розрахунки тарифів на послуги з постачання теплової енергії та гарячого водопостачання було здійснено відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України та відповідно до наказів Міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України.

Читайте також: Волинян попереджають про небезпечні метрологічні явища

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити