image
 |  0 6 Грудня 2020 | 17:25

У Луцьку досі є будинок, де відсутнє опалення: за справу взявся депутат міської ради

Хоча на календарі вже — грудень, у Луцьку є будинок, де досі відсутнє опалення. Цей будинок на вулиці Можайського, 4 в обласному центрі.

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук депутат Луцької міської ради від ВО "Свобода" Володимир Пшибельський.

"Мешканці 24 квартир змушені мерзнути у своїх домівках. Серед них - немовлята і люди похилого віку за 90 років. Температура у кімнатах не перевищує 10 градусів. Люди у відчаї!" - йдеться в дописі.
Після відповідного звернення до нього депутат зустрівся мешканцями будинку на вулиці Можайського, 4.
 

"Ще у червні 2019 року лучанам повідомили: їх будинок будуть вимушено переводити з централізованого на автономне опалення у зв'язку з виведенням із експлуатації котельні. У січні 2020 року мав стартувати процес виготовлення необхідної документації для встановлення автономного опалення.

Мешканці будинку зробили усі внутрішні роботи у квартирах, аби підключити їх до "автономки". А потім зіткнулися з проблемами, які від них не залежать. Документація на виконання робіт з підключення до автономного опалення загубилася у бюрократичному болоті. Проєкту досі немає. А значить, відсутній кошторис і роботи не рухаються.", - пише Володимир Пшибельський.
 
 
У відчаї люди звернулися за допомогою до депутата свого округу.
 
"Для того, аби справа зрушила з мертвої точки, разом з лучанами зустрівся з керівництвом компанії "Волиньгаз". Перші результати є: проєкт на проведення робіт таки погодили. Наступний крок - за чиновниками Луцької міськради. Потрібно проплатити кошторис та нарешті розпочати роботи з підключення системи автономного опалення. На кону - здоров'я багатьох сімей. Ми не можемо покинути людей наодинці з їх проблемою", - додає депутат.
Він також зауважує, що триматимуме це питання на особистому контролі.
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити