image
 |  11 16 Грудня 2019 | 08:16

У Луцьку досліджували стан зупинок (ФОТО)

Інспекторами відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти Луцької міської ради було здійснено обстеження належного стану та вигляду зупинок громадського транспорту, наявність сміттєвий урн, виявлення самовільно нанесених графіті та розміщення реклами в неналежних місцях.

Про це інформує Департамент муніципальної варти ЛМР.

При обстеженні було виявлено, що велика кількість зупинок знаходяться в належному стані. На зупинках, що перебувають в оренді у суб'єктів підприємницької діяльності, або знаходяться на балансі департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради, було зафіксовано ряд порушень, а саме: розміщення реклами в неналежних місцях, наявність самовільно нанесених графіті, відсутність сміттєвий урн.

Щодо вказаних фактів суб'єктам підприємницької діяльності та відповідальним особам ЖКГ видано приписи щодо усунення порушень Правил благоустрою міста Луцька. Дане питання залишатиметься на контролі департаменту.

Читайте також: У Луцьку оштрафували водія вантажівки за брудні колеса

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити