image
 |  2 15 Травня 2023 | 13:22

У Луцьку ДТП на перехресті: патрульні прокоментували аварію (ФОТО)

У Луцьку нетверезий водій скоїв дорожньо-транспортну пригоду. Вона сталася у суботу, пізно ввечері. На перехресті вулиць Ковельська та Чернишевського зіткнулися автомобілі Volkswagen та BMW. На щастя, травмованих в автопригоді не було, а от транспортні засоби отримали значні механічні пошкодження.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області, - пише ВолиньUA.

Патрульні, які прибули на місце події, з’ясували, що водій Volkswagen, здійснюючи поворот ліворуч, не надав переваги в русі авто марки BMW, яке рухалося прямо по рівнозначній дорозі.

Під час перевірки документів та спілкування з винуватцем ДТП інспектори виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти освідування за допомогою приладу Drager на місці події, і алкотестер показав результат 1,63 проміле.

На керманича поліцейські склали протоколи за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неподалік Луцька виявили звалище пластику (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити