image
 |  5 30 Червня 2021 | 23:31

У Луцьку фірма, яка постачала продукти до закладів освіти, потрапила на лаву підсудних

Луцька прокуратура подала до суду на ПрАТ «Соціальна сфера» про стягнення 233 724,67 грн за порушення договору на постачання продуктів харчування.

Про це йдеться в рішенні Господарського суду Волинської області.

Так, виконувач обов`язків заступника керівника Луцької окружної прокуратури надіслав до суду позов в інтересах держави в особі Управління освіти Луцької міської ради до Приватного акціонерного товариства «Соціальна сфера» про стягнення 233 тисяч 724 гривень.

В обґрунтування позовних вимог прокурор посилається на порушення відповідачем вимог п.10.3, 10.4 договору №16/02 на постачання продуктів харчування від 26 лютого 2020 року.

Вивчивши матеріали позовної заяви, господарський суд визнав їх достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду, відкриття провадження у справі та розгляду справи за правилами загального позовного провадження.

Підготовче засідання призначили на 27 квітня 2021 р. о 11:00 год. Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Волинської області за адресою: пр. Волі 54А, м. Луцьк, 43010, в залі судових засідань №103.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку декілька екіпажів поліції розбиралися з водієм, який дрифтував посеред ночі (ФОТО)

До слова, ПРАТ "СОЦІАЛЬНА СФЕРА" займається виробництвом хліба та хлібобулочних виробів; виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок нетривалого зберігання. Місце реєстрації м. Луцьк, вул. БОЖЕНКА, будинок 34А. Уповноважені особи СУХ РОМАН ВІТАЛІЙОВИЧ.

Останні роки ПрАТ "Соціальна сфера" вигравала тендери управління освіти Луцької міської ради на постачання хлібобулочних і кондитерських виробів. Так, у 2020 році стала єдиним учасником та переможцем тендеру на суму 1 мільйон 083 тисяч гривень.

Судячи діяльності ПРАТ "СОЦІАЛЬНА СФЕРА" системно пов'язана в судових справах. Так, за весь час своєї бурхливої діяльності назбиралось 40 судових рішень. З початку 2021 року – 5 справ. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити