image
 |  5 29 Вересня 2021 | 21:40

У Луцьку гендель «Стара підкова» хоче працювати до ранку (ДОКУМЕНТ)

Гендель "Стара підкова", що знаходиться в історичній частині міста має намір працювати цілодобово.

Як стало відомо ВолиньUA, це питання виноситься на розгляд виконавчого комітету Луцької міської ради у четвер, 29 вересня.

Звернулись до міської ради підприємці Осійчук Наталія Павлівна та Корнієнко Анатолій Петрович до міської влади з проханням дозволити працювати з 20:00 до 4:00 годин ранку бару "Стара підкова", що знаходиться по вулиці Д.Галицького, 1-а.

Раніше даному закладу виконавчий комітет погоджував режим роботи до ночі. В поліцію зауважень та скарг щодо роботи закладу не надходили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нічному клубу «Техас» у Луцьку дозволили попрацювати три місяці

Як розповідають мешканці Старого міста, то "Стара підкова" (або ж стара назва "Техас") є тим закладом, який заважає та створює певний дискомфорт для проживання. Часті бійки, обригані стіни сусідніх приміщень геть не пасують історичній частині міста.

У випадку ж шуму чи бійок, що є доволі частим явищем, поліція фіксує це не на території закладу. Таким чином, офіційно нібито зауважень до роботи закладу справді нібито немає.

Разом із тим, якщо говорити про розвиток туристичної привабливості історичної частини Луцька, то "Техас" - це своєрідний "гадюшник", що псує іміджу цієї частини міста. Яке приймуть рішення члени виконавчого комітету - побачимо вже завтра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звільнений заступник голови Ковельської РДА хоче забрати із собою двері

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити