image
 |  2 5 Листопада 2020 | 14:23

У Луцьку голова ОСББ не може навести лад біля будинку (ФОТО)

Таку картину спостерігають мешканці міста, проходячи повз багатоквартирний житловий будинок на вул. Гулака-Артемовського, 13а, що у м. Луцьку.

Про це інформують луцькі муніципали.

Хоча інспектори відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста неодноразово наголошували голові правління ОСББ «Гостинний двір–13А» Іскарєву С.Л. щодо приведення до належного стану території, прилеглої до земельної ділянки, що перебуває у приватній власності об’єднання, та видали відповідний припис, вона так і залишилась занедбаною, що є порушенням низки нормативно-правових актів: Кодексу України про адміністративні правопорушення, ЗУ «Про благоустрій населених пунктів» та Правил благоустрою міста Луцька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вранішня ДТП у Луцьку: на Ковельській перекриті дві смуги руху, утворився великий затор (ФОТО)

Нагадуємо, що відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів» підприємства, установи та організації повинні утримувати в належному стані об’єкти благоустрою (їх частини), що перебувають у їх власності або користуванні, а також визначену правилами благоустрою території населеного пункту прилеглу до цих об’єктів територію, а не перекладати ці обов'язки на комунальні служби.

Недотримання державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів карається штрафом на посадових осіб – від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити