image
 |  3105 9 Квітня 2024 | 08:28

У Луцьку хочуть демонтувати усі блокпости

У Луцьку хочуть демонтувати усі блокпости на виїзді з міста.

Про це йде мова у проєкті рішення виконавчого комітету Луцької міськради «Про демонтаж недіючих блокпостів», - пише ВолиньUA.

У зв'язку з військовою агресією російської федерації проти України 24.02.2022 року та високою загрозою наступу агресора зі сторони півночі на території Луцької міської територіальної громади вздовж основних магістральних вулиць і доріг, на в’їздах і виїздах у населені пункти були облаштовані блокпости. Для їх облаштування були використані мішки з піском, бетонні блоки, старі автомобільні шини, маскувальні сітки тощо.

Ці блокпости уже тривалий час не використовуються, а тому мають занедбаний вигляд. З метою дотримання законодавства у сфері благоустрою та приведення до належного санітарного стану вулиць і доріг населених пунктів існує необхідність здійснити демонтаж таких блокпостів та прибрати узбіччя доріг від мішків з піском, бетонних блоків, старих автомобільних шин тощо.

Реалізація рішення забезпечить належний естетичний вигляд вулиць і доріг громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На кладовищах у Луцьку побільшає контейнерів для сміття та туалетів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити