image
 |  4 22 Серпня 2019 | 20:01

У Луцьку хочуть перенести «Старий ринок» на Набережну

Підприємців зі Старого ринку пропонують переселити на ділянку, площею 10 гектарів, що навпроти готелю «Світязь» на вулиці Набережній.

Про це йшлося 22 серпня під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, - інформують Волинські новини.

Про можливість перенесення Старого ринку на Набережну розповів в. о. директора КП «Луцькі ринки» Михайло Ломага.

Він зазначив, що ділянка навпроти готелю «Світязь» буде вигідною підприємцям, а рекреаційний проєкт щодо вказаної території був відмінений прокуратурою.

«Нам, аби без шуму прибрати підприємців із Старого ринку, треба запропонувати їм оптимальне місце, куди можна буде нормально доїхати», – сказав Михайло Ломага.

Натомість члени комісії наголосили, що на згаданій ділянці, де є зелена зона, найкраще було б облаштувати відпочинкову зону для прогулянок.

Читайте також: Луцькрада заборгувала за облаштування освітлення скверу в центрі міста

«Нам потрібно дати меседж мешканцям міста. Так, на території Центрального ринку можна облаштувати продовольчий ринок на кшталт Бессарабського ринку в Києві, а все інше потрібно перенести», – зазначив депутат Павло Данильчук.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити