image
 |  9 31 Березня 2021 | 20:00

У Луцьку хочуть запустити маршрут № 101 «Жидичин – Луцьк (залізничний вокзал)»

У Луцьку на засідання виконкому винесено проєкт рішення про відкриття приміського маршруту сполученням “Жидичин – Луцьк (залізничний вокзал)”.

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

У зв’язку із утворенням Луцької міської територіальної громади виникла необхідність відкриття та оголошення конкурсу на перевезення пасажирів за маршрутом № 101 “Жидичин – Луцьк (залізничний вокзал)”.

Шлях за маршрутом у прямому та зворотному напрямках пролягатиме через: с. Жидичин, с. Липляни, Героїв УПА, Стрілецька, Президента Грушевського (місця міжзмінного відстою на Привокзальному майдані та у с. Жидичин);

Всього на маршруті працюватиме один автобус.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку піде з молотка арештоване майно новобудови

До затвердження результатів конкурсу перевізник забезпечує на транспортних засобах, які пропонуються для роботи на автобусному маршруті, з резервними включно, наявність працездатного обладнання автоматизованої системи обліку оплати проїзду, системи GPS-моніторингу громадського транспорту, системи автоматичного сповіщення пасажирів, системи відеоспостереження.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити