image
 |  13 25 Березня 2020 | 10:15

У Луцьку хочуть зупинити роботу «Модерн-Експо» на час карантину

Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт звернувся до керівника СП ТОВ «Модерн-Експо» Петра Пилипюка щодо можливості призупинення виробничих потужностей на час карантину.

Про це йдеться на сайті Луцькради.

Згідно з рішенням Луцької міської ради від 16.03.2020 № 72/4 “Про тимчасове зупинення роботи об'єктів загального користування, розташованих у м.Луцьку та населених пунктах Прилуцького старостинського округу, з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19” зі змінами, до закінчення карантину тимчасово зупинено роботу значної частини об'єктів загального користування на території Луцька та Прилуцького старостинського округу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині – перший підтверджений випадок коронавірусу, всього в Україні – 113 хворих

Секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт звернувся до керівника СП ТОВ “Модерн-Експо” Петра Пилипюка з проханням розглянути можливість тимчасового зупинення виробничих потужностей на період карантину. За його словами, на підприємстві працює багато лучан і надходять постійні дзвінки на гарячу лінію Луцької міської ради з пропозиціями тимчасового зупинення роботи підприємства, аби запобігти можливому поширенню.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити