image
 |  2 3 Січня 2019 | 08:16

У Луцьку хулігани кинули петарду під ноги АТОвцю

У Луцьку хулігани зірвали петарду майже під ногами в учасника АТО.

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" написала письменниця Лєна Шторм.  

Прикрий випадок трапився у центрі Луцька у вівторок, 1 січня. 

"Сьогодні одні дядечко і тітонька гуляли святковим центром. Майже перед ними розірвалася гучна петарда. Зойкнула навіть тітонька, а в дядечки спрацював військовий рефлекс. Асоціативні ряди - розірвані міни, пошматовані тіла побратимів", – йдеться у дописі.  

За словами лучанки, атовця втримала за руку жінка, яка була в той час поряд. 

"Якби не втримала, сьогодні було б кілька покалічених петардастів, а дядечку б нічого не було, бо в нього інвалідність і зафіксований ПТСР. Правда, тітонька теж рознервувалася і виматюжила петардастів посеред вулиці. Попри те, що в звичному житті навіть посилає літературно", – пише Лєна Шторм.  

"Шановні батьки учнів та студентів! Коли ви випускаєте своїх дітей гуляти посеред ночі, повідомляйте щодо піротехніки. Ніхто не хоче робити їм зле. Але в нас є достатньо дядечок, які пізнали жахи війни і в яких сенсорні системи спрацьовують інакше... І це не про спекуляцію на темі АТО. Це про банальну адекватність, розуміння та відповідальність - вашу і ваших дітей. Бо тітоньки, яка втримає за руку після розриву гучної петарди в кількох метрах, може не опинитися поряд", – додала письменниця

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцька ялинка - серед найгарніших в Україні

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити