image
 |  2 12 Лютого 2019 | 21:31

У Луцьку хворі на кір сидять у загальній черзі до лікаря

У Луцьку лікарі більше не приходять на виклик до пацієнтів, старших за 3 роки, тому хворі на кір змушені сидіти у загальній черзі. 

Про це Олександр Кваша написав у спільноті "Теревені про Луцьк".

Як поширюється кір у Луцьку!!! Сьогодні трапилася така ситуація з моїм товаришем. Кілька днів у нього температура, на виклики лікарі тепер не йдуть. Вранці, прокинувшись, побачив, що весь обсапаний, тобто всі симптоми кору, бо про це пишуть і інформація доступна. Зателефонувавши до сімейного лікаря, отримав відповідь : "Їдьте в лікарню ми тільки до дітей до 3 років приїжджаємо додому!" Супер!!! Транспорт, поліклініка, черга біля кабінету - все це контакт зі здоровими людьми. Супер!!! А потім питання, чому таке поширення кору ! Вакцинація як панацея???? А лікар візьме на себе відповідальність за таке? Чому дитину, яка перехворіла кором і має імунітет, не пускають в школу, а людина з кором за рекомендацією лікаря має спокійно пересуватися містом і контактувати зі всіма!!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кір атакує Іваничі: у стаціонарі ЦРЛ оголосили карантин

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити