image
 |  29 9 Лютого 2023 | 09:54

У Луцьку камери відеоспостереження можуть з'явитися у районі ЛПЗ

Камери відеоспостереження у Луцьку можуть встановити у віддалених від центру мікрорайонах, зокрема у мікрорайоні ЛПЗ.

Про це йде мова у звіті про виконання Програми економічного та соціального розвитку Луцької міської територіальної громади за 2022 рік, - пише ВолиньUA.

Так, у минулому році було проведено роботи для виготовлення проєктної документації для проєктів: «Нове будівництво з встановлення камер відеоспостереження у місті Луцьку»: на вулицях Станіславського, Грабовського, Потебні, Гнідавська, Бенделіані, Мамсурова та бульварі Дружби Народів та на території історико-культурного заповідника «Старе місто».

Також було обстежено блокпости на в’їздах у м. Луцьк, а саме: в районі населених пунктів Сирники, Жидичин, Прилуцьке, Омеляник, Гірка Полонка, вулиця Гущанська з метою подальшого встановлення камер відеоспостереження.

Оголошено закупівлю робіт з будівництва об’єкту по проєкту «”Безпечне місто Луцьк” – Нове будівництво з встановлення камер відеоспостереження на проспекті Відродження. Коригування».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити