image
 |  13 10 Вересня 2020 | 17:23

У Луцьку – конфлікт через забудову у парку

Про це стало відомо під час запитань до прокурора області Тараса Безрукого на позачерговій 31-й сесії Волинської обласної ради.

Про це пише Волинь.

«Учора в Луцьку в Парку імені 900-річчя Луцька стався локальний конфлікт. Громадяни, які проживають поблизу, вийшли і зупинили на їхню думку незаконне будівництво на території парку. Нібито земельні ділянки в парку були виділені сім’ям загиблих учасників АТО. Але виявляється, що громадяни, які хочуть там будуватися, не мають жодного відношення ані до АТО, ні до загиблих», – розповів депутат обласної ради Сергій Сівак (фракція ВО "Свобода").

Учасники конфлікту звернулися до нього, а також до інших депутатів: Любові Ліпич та Сергія Леонтьєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучанин виносив сміття до сусідського паркану (ВІДЕО)

Виявляється, що громадяни, які хочуть там будуватися, не мають жодного відношення ані до АТО, ні до загиблих.

Відтак прокурора області попросили взяти питання на контроль.

– Не володію ситуацією з проводу цієї події, але якщо таке мало місце і було звернення в правоохоронні органи, то тоді буде логічне завершення: буде проведено перевірку і надано правову оцінку забудовникам та учасникам конфлікту. Надання земельних ділянок неналежним власникам може бути предметом роботи органів прокуратури, бо ми можемо витребовувати такі землі у власність громади, – сказав Тарас Безрукий.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити