image
 |  0 16 Червня 2021 | 17:55

У Луцьку магазин влаштував рекламу на проїжджій частині (ФОТО)

Під час перевірки дотримання суб'єктами господарювання Правил благоустрою міста Луцька, інспектором департаменту муніципальної варти Луцької міської ради було виявлено, як працівники магазину "Dnipro-М", що по вул. Яровиця, 17, облаштували виставку товарів, розмістили металеві та рекламні конструкції прямо біля проїжджої частини та на місцях для паркування транспортних засобів, призначених для осіб з інвалідністю, чим порушили п.п. 2.5.5.1.13 Правил благоустрою міста Луцька.

Про це інформує Департамент муніципальної варти ЛМР.

Інспектором було видано припис відповідальній особі на усунення причин та умов, які спричиняють порушення благоустрою території.

Також, було викликано працівників патрульної поліції, які обмежились усним зауваженням до порушників та одразу покинули місце порушення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як фірма дружини колишнього високопосадовця вирощує лохину на Волині без дозволів?

Інспектором департаменту було продовжено роз'яснювальну бесіду з працівниками магазину та попереджено про те, що у разі продовження вчинення порушення буде складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП. Лише після цього порушення було усунуто.

Нагадуємо, що за недотримання ст.152 КУпАП та Правил благоустрою міста Луцька передбачена відповідальність у вигляді штрафу на громадян від 340 до 1360 грн., на посадових осіб - від 850 до 1700 грн.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити