image
 |  2 12 Січня 2019 | 15:21

У Луцьку маршрутка їздить із дірявою підлогою, - соцмережі (ФОТО)

У Луцьку маршрутка №9а возить пасажирів з дірявою підлогою.

Про це у мережі Інстаграм повідомляють користувачі.

На фото, яке показав користувач, видно, що в салоні автобусу підлога біля водія понівечена, тому аби не травмуватися під час руху, пасажирам варто бути обачнішими й пильно дивитися під ноги аби не потрапити в «капкан».

«Куди дивляться власники даного маршруту?» - резюмували в пості.

Нагадаємо, що замовником міських перевезень пасажирів у місті Луцьку є управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради, керівником якої є Володимир Степанов, ставленик монополіста з перевезення пасажирів у місті «Санрайз».Фірма, яка має відношення до екс-депутатки міської ради Олени Голєвої.

До слова, нещодавно секретар міської ради від ВО «Батьківщина» Григорій Пустовіт преміював Степанова надавши 50 відсотків премії, а також надав екс-керівнику транспорту, нині бездієвому раднику Анатолію Миронюку 130 відсотків преміювання. Як бачимо, Григорій Пустовіт щедрий на премії, ще б пак, гроші то ж не з його особистого карману, а з бюджету міста. Таким чином, серкретар Луцькради Пустовіт не соромиться «залазити в кишені» лучан. 

Погнали Анатолія Миронюка з посади начальника управління транспорту та зв’язку за численні нарікання та визнання його бездіяльності громадськістю, однак, Григорій Пустовіт взяв, цього бездарного посадовця, під свою опіку.

Читайте також: Не пройшло і місяця: Пустовіт роздав щедрі премії працівникам Луцькради

Однак числені скарги лучан про сервіс у луцьких маршрутках свідчить про те, що ряд чиновників та посадовців продовжують свою бездіяльність та ведуть суто статистику звернень, замість вирішення проблем у транспортній сфері обласного центру. А ціла армія радників та заступників Григорія Пустовіта виявляється мало ефективною для господарювання у місті.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити