image
 |  711 3 Лютого 2024 | 16:46

У Луцьку масові оголошення псують естетику міста (ФОТО)

Департамент муніципальної варти Луцької міської ради нагадує вам про важливий аспект нашої спільної відповідальності за чистоту та охайність вулиць та громадських місць. Однією з ключових проблем, яка впливає на естетику та загальний вигляд міста, є незаконне розміщення оголошень, інформаційно-агітаційних плакатів, листівок, афіш на будинках, стовпах, парканах, деревах.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

За самовільне розміщення таких оголошень передбачена адміністративна відповідальність згідно ст. 152 КУпАП та п.2.5.5.1.11 Правил благоустрою міста Луцька, який забороняє розміщувати оголошення та інформаційно-агітаційні плакати, рекламу, листівки у невизначених для цього місцях.

Ця проблема може здатися дрібною, але насправді вона має серйозний вплив на загальний вигляд міста. Вільне розміщення оголошень на будь-яких поверхнях створює непорядок, руйнує архітектурну гармонію та стає джерелом сміття та розгортання несанкціонованої реклами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зберігає 62 тисячі доларів та отримав 1,73 мільйона зарплати: що задекларував головний прокурор Волині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити