image
 |  230 4 Грудня 2023 | 16:16

У Луцьку матері з дитиною допомогли дістатися додому

У Луцьку патрульні допомогли мамі з дитиною, які не могли потрапити додому. Подія сталася учора, напередодні комендантської години.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області.

У поліцію звернулася жінка і повідомила, що опинилася у безвихідній ситуації. За словами заявниці, на вулиці — дуже холодно, а вона з маленьким сином ніяк не може дістатися до своєї домівки, що в іншому кінці міста.

Інспектори вирушили за вказаною адресою, до міського РАЦСу. Громадянка розповіла їм, що в цьому районі Луцька була по стравах, однак дістатися додому не змогла. Громадський транспорт в ту пору вже не курсував, а на таксі у жінки не було з собою грошей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У громадському транспорті Луцька майже усі пасажири відмовилися від готівки

Матір вирішила долати відстань пішки, але зрозуміла, що зробити це з малюком через морозну погоду буде важко та ризиковано для здоров’я. Тож, вона вирішила звернутися по допомогу до охоронців порядку. Жінку і її сина патрульні, звісно ж, не залишили в біді та доставили додому.

Щоб не стати жертвою таких обставин, намагайтеся завжди мати з собою мінімальних запас коштів, коли йдете з дому. Якщо ж прикрість все ж виникла, ви завжди можете звернутися на лінію 102.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити