image
 |  2 19 Червня 2019 | 14:19

У Луцьку майнова комісія не підтримала рішення про приватизацію приміщення на Рівненській

У Луцькраді пропонують приватизувати приміщення амбулаторії на Рівненській, 119а. Приміщення рахують таке, яке ніби є аварійним. 

Про це стало відомо сьогодні, під час засідання постійної депутатської комісії з питань комунального майна та приватизації.

У Луцькраді пропонують включити для приватизації приміщення колишньої амбулаторії, загальною площею 122 кв.м., що знаходиться за адресою вулиці Рівненська, 119а, шляхом продажу через аукціон без умов.

Відповідне приміщення перебуває на балансі комунального підприємства «Луцький центр первинної медичної допомоги № 2».

Зі слів начальниці відділу управління комунального майна міської комунальної власності Алли Грабко, від власника який викупить дане приміщення вимагатимуть щоб на першому поверсі було розміщено амбулаторію.

Хоча не можна гарантувати на сто відсотків виконання цих умов.

Голова комісії з комунального майна та приватизації свободівець Андрій Білан наголосив, що не варто ставити у план наповнення міського бюджету саме з продажу приміщення, адже їх можна використовувати для оренди, тощо. А також ніхто не дає гарантій на майбутнє, що власник надасть приміщення першого поверху саме для амбулаторії.

В результаті комісія, не підтримала даний проект рішення, проте, включила в розгляд пленарного засідання сесії.

Для довідки:

До слова, у 2014 році відповідне нежитлове приміщення передали з балансу комунального підприємства «Зелене господарство м. Луцька» на баланс комунального закладу «Луцька міська поліклініка № 2», тоді балансова вартість становила 2 632,01 гривень.

У 2017 році більшість депутатів підтримали проект рішення, яким дозволили ТОВ «Житловий квартал» розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування багатоквартирного будинку на вул. Рівненській, 119.

Тоді для фірмі «Житловий квартал» земля площею 2 га. дісталася орієнтовно за 100 тисяч доларів (2,6 мільйона гривень). Дану будівельну компанію пов’язують з нинішнім заступником Луцького міського голови Костянтином Петрочуком та депутатом екс-радикалом Сергієм Булою.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити