image
 |  0 29 Червня 2021 | 20:20

У Луцьку мешканці 10 будинків другий день без гарячої води. Коли відновлять водопостачання?

У Луцьку мешканці десяти багатоповерхівок на вулицях Дубнівська, Метельницького та на Київському Майдані другу добу без гарячого водопостачання.

Про це розповів «Суспільному» речник ДКП «Луцьктепло» Антон Безносиков.

Із його слів, від 28 червня робітники підприємства шукали місце пориву. Визначити проблему вдалося 29 червня по обіді.

Після визначення місця витоку відновили роботу котельні на вулиці Задворецькій, 13 та увімкнули гаряче водопостачання для частини будинків. До цього без послуги було 20 багатоповерхівок.

Серед багатоповерхівок, де немає гарячої води – ті, що під’єднані до центральних теплових пунктів на Дубнівській, 12-В та Київському майдані, 6-А. Лучанка Алла Сєрих розповіла: проживає на Київському майдані, 13, де поряд на Волі тривають ремонтні роботи.

Станом на 18 годину без гарячої води послуги залишилися мешканці будинків на вулицях Дубнівській, 12, Метельницького, 2, 2а, 4, 6 та Київському Майдані, 1, 3, 5, 6, 7.

Ремонтні роботи у комунальному підприємстві запланували на 30 червня. Речник «Луцьктепла» додав: ремонт може затягнутися на два дні, однак у разі успішних робіт послугу відновлять 30 червня.

Нагадаємо, 17 червня частина будинків на проспекті Волі, вулиці Дубнівській та Задворецькій опинилися без гарячої води. Через витік на тепловій мережі котельню, яка обслуговує цей район, змушені були зупинити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В мережі показали аварійний міст через Стир у Луцьку, який може обвалитися (ФОТО, ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити