image
 |  5 27 Листопада 2021 | 07:11

У Луцьку мешканці будинку поскаржилися на відсутність світла, проте електрика не пустили на поріг

У Луцьку, у житловому будинку на вулиці Галшки Гулевичівни, 6, пропало електропостачання. З такою скаргою місцеві жителі звернулися на "гарячу" лінію Луцької міськради 26 листопада.

На місце виїхали працівник ЖКП №3, проте мешканці закрили під'їзд на замок, та не пустили комунальника до під'їзду, - інформує Комунальна Варта.

Як розповів "Комунальній варті" головний інженер ЖКП Володимир Михайловський, цей будинком не має централізованого опалення, і тому його мешканці на ніч включать електрообігрівачі, що призводить до додаткового навантаження на електромережу, та відключення електроенергії.

"Оскільки цей будинок має 14 тисяч гривень боргу за комунальні послуги, то ми домовилися, що місцева мешканка до 29 листопада збере 600 гривень на закупівлю необхідних матеріалів для ремонту щитка. Тобто, через наявний борг, ми не маємо фінансової можливості провести там роботи", - розповів пан Михайловський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У одній із луцьких шкіл учень здійснив наругу над державним прапором (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити